• We hebben net een zeer sympathieke mail ontvangen van een nieuwe gebruikster die ons de redenen wil geven waarom zij beslist heeft haar geboortelijst op Kadolog te zetten.  Ziehier wat zij ons vertelt:

   

  " Ik wil jullie vooreerst zeggen dat ik jullie initiatief geniaal vind.  In feite was het een vriendin die van jullie diensten gebruik maakt en die ook zwanger is, die me jullie heeft aanbevolen.  Aanvankelijk wou mijn man geen geboortelijst opmaken maar enkel een rekeningnummer op de aankondiging zetten maar dat lijkt niet goed over te komen (zeggen veel van mijn kennissen me).

  Daarom hadden wij besloten een kleine lijst in een winkel te leggen maar toen heeft men mij over jullie verteld.  Onze lijst op jullie site maakt dat ik geen « opmerkingen » krijg, en ook geen overbodige geschenken die ik niet wil."

   

  Herkennen jullie jezelf in deze getuigenis?  Waarom hebben jullie voor Kadolog gekozen?

  Share this post