• Je weet nu dat je bij Kadolog al je gewenste geschenken kan toevoegen, zonder beperking qua winkels, ideeën of wat dan ook.  Voortaan beslis jij hoe je deze geschenken wil ontvangen!  Nadat je je lijst hebt opgemaakt, kies je zelf de manier waarop je je geschenken wil ontvangen: 

  • ·       Persoonlijk: je milde schenkers reserveren hun geschenk op Kadolog, daarna kopen ze het zelf aan en geven het je.

   ·       Via bankoverschrijving: je milde schenkers schrijven het bedrag over op jouw bankrekening.  Niets nieuws, ware het niet dat wij de IBAN- en BIC-code hebben toegevoegd om ook internationale overschrijvingen te kunnen uitvoeren.  Kadolog richt zich ook tot het buitenland.

   ·       electronische betaling via PayPal: je milde schenkers kunnen rechtstreeks met hun kredietkaart betalen

   ·       Tweedehands aankopen of schenkingen: je milde schenkers kunnen je ook iets geven dat ze zelf hebben en dat ze niet meer gebruiken maar dat nog in goede staat is.  Of ze kunnen naar een tweedehands winkel gaan.  Deze werkwijze is vooral leuk bij geboortelijsten, waar een bed, een verzorgingstafel die op zolder staan, precies dàt is wat onze gebruikers nodig zouden kunnen hebben.

    

   Deze opties zijn vrije keuze, jij beslist hoe je het hebben wil! Staan deze opties jou niet aan en wil je nadere bijzonderheden toevoegen?  Dat is geen bezwaar, je kan nu een specifieke boodschap toevoegen aan je bevestigingsmails.  Op deze manier kunnen een aanduiding van een leveringsadres, een adres voor het versturen van geschenk-cheques of de aanwezigheid van een urne bij jouw huwelijk duidelijk vermeld worden in de mails!  Geniaal!  Wanneer men je zegt dat je nu je geschenken kan ontvangen zoals je zelf wil! en dat alles dank zij Kadolog.

  Share this post