Mic Mac Minuscule Rianne

Mic Mac Madam Rianne
Birth List

Hieronder zie je babyspeelgoed en -spulletjes die ik momenteel op stock heb. Wil je graag iets toevoegen aan jouw lijstje? Klik dan op schenken en vul je gegevens in. Ik zorg dat het klaar ligt bij de pick-up.

Groetjes
Rianne

My cart 0
Empty Cart

Buggy haak

De sterke metalen tassenhaak houdt meerdere tassen bij elkaar en kan aan de buggy of kinderwagen worden gehangen.

5€

Borstvoedingsdoek simply good

grijze bollen

12,50€

Borstvoedingsdoek/sjaal Lassig

Kleur: zand (niet zwart). Op verschillende manieren aan te doen.

15€

fopspeen thermometer avent (nieuw)

Enkel het tutje met thermometer - nieuw

6€

Lijnzaadkussen

Tijdens deze koude winterdagen is er geen betere vriend voor de aller kleinsten dan een warme zachte knuffel. Deze lijnzaadknuffel heeft aan de binnenzijde een lijn zaad kussentje, u kan dit eruit halen en het vervolgens in de microgolfoven steken. De lijnzaad kussens van Cherry belly zijn met de kleinste precisie vervaardigd en voldoen aan zeer strenge kwaliteits eisen. Tevens is er een velcro voorzien zodat het een fluitje van een cent is om de knuffel te wassen. Ideaal voor buik- en spierkrampjes.

12€

zakje om luiers en doekjes in te steken

6€

pamperdoos linohaert

Pamperdoos en 2 kleine doosjes om aan de ververstafel te hangen.

10€

set van 2 mandjes voor verzorgingstafel

10€

Blooming bath - wasbloem voor lavabo

Blooming Bath is, als zacht babybadje, in Amerika en Engeland al een enorm succes en dat zal het in Nederland ook zeker worden. Het Blooming Bath babybadje is gemaakt in de vorm van een zachte bloem speciaal om je baby comfortabel in bad te doen. De nieuwe en zachtste manier om je baby te baden. De vorm van dit Blooming Bath babybadje zorgt ervoor dat je baby een beetje zit en het hoofd altijd boven water kan houden zonder hulp. Geen gesjouw met een babybadje dat hard en koud en glibberig is.

30€

fopspeen bewaardoosje

2€

Kam en borstel - pericles

4€

Kam en borstel - bébé jou

4€

Kam en borstel - bébé jou

4€

kam, borstel en spiegel Skip Hop

5€

Shampoo kap

shampoo kap (blauw-paars)

3,50€

Badmat

Deze badmat is niet alleen leuk om te zien, het rubber vermindert het risico dat je kind in bad of onder de douche uitglijdt en zich bezeert. nieuwstaat

View this product online
3,50€

drinkebker hello fox - suavinex

roze versie (links)

5€

Brooddoos hello fox - suavinex

zachtroze elastiek ipv lichtblauw

4,50€

sitfix hoes groen

12,50€

Sitfix overtrek

Met de Sit-Fix overtrek maak je van je borstvoedingskussen een handige poef. Ideaal voor grote en kleine baby's!

9€
3
item(s)

mandje meisje schommel

naam van jullie kindje erop +5 euro

10€

wandrekje - munt wolkje

7,50€

Autostoel beschermer

7,50€

My Buggy Buddy Zonnescherm

Dit pop-up zonnescherm houdt de zon uit je baby's gezicht, in z'n wandelwagen, buggy of autozitje. Met de clip kan je 'm makkelijk vastmaken.

6,50€

Kralenlabyrint toy joy

Het ontwikkelingsbereik omvat, kleure, vormen, aantallen, begrippen, fantasie, sociale kontakten, bewegingen en zintuigelijke ontwikkeling. De fantasie van het kind regelt het spel, er zijn dus geen goede of foute beoordelingen. Loopings oefent de fijne motoriek van kinderen, wat belangrijk is voor hun verdere ontwikkeling. afmeting 26cm* 40cm * 31cm

20€

Ark van Noach - Little people

Het dek van de Ark kan eraf voor extra dierenverzorging en gaat er weer makkelijk op voor opberggemak. Inclusief Noach, zijn vrouw en 4 dieren. Alle onderdelen passen in de Ark voor extra opberggemak!

12,50€

Vormenstoof tupperware - retro

De Shape-O-Toy of Hollebol is een fantastisch stuk speelgoed van Tupperware. Voor de jongste kinderen, vanaf zes maanden is het een rammelaar. De gele vormen in de bal die dan los komen zullen het kind helpen om vormen te herkennen. Het terugplaatsen van de vormen in de bal leert hen over vormen en logica. 8 vormen ipv 10 aanwezig.

8€

Boon pod kikker

Laat het opruimen van de badspeeltjes over aan deze kekke kikker. Deze nieuwe en verbeterde Opberg Kikker bevat een extra grote schep, zodat je nog meer badspeeltjes kan opscheppen en opbergen. Makkelijk te drogen dankzij de luchtgaten. Te bevestigen met dubbelzijdige tape.

20€